Резултати
еНаука >
Резултати >
Colour and particle size distribution of encapsulated polyphenol compounds from blackberry and raspberry as supplements in white chocolate
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Colour and particle size distribution of encapsulated polyphenol compounds from blackberry and raspberry as supplements in white chocolate | Аутори: | Pajin, Biljana S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Fourth International Conference on cocoa Coffee and Tea | Издавач: | Torino, Italy | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 146-146 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496371 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.