Резултати

еНаука >  Резултати >  Colour and particle size distribution of encapsulated polyphenol compounds from blackberry and raspberry as supplements in white chocolate
Назив: Colour and particle size distribution of encapsulated polyphenol compounds from blackberry and raspberry as supplements in white chocolate
Аутори: Pajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Petrović, Jovana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Tumbas Šaponjac, Vesna T.  ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica B.  
Година: 2017
Публикација: Fourth International Conference on cocoa Coffee and Tea
Издавач: Torino, Italy
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 146-146
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496371
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.