Резултати

еНаука >  Резултати >  Analysis of betaine levels in cereals, pseudocereals and their products
Назив: Analysis of betaine levels in cereals, pseudocereals and their products
Остали називи: -
Аутори: Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Ilić, Nebojša  ; Lončar, Eva ; Pezo, Lato  ; Mandić, Anamarija  ; Bodroža-Solarov, Marija  
Година: 2017
Публикација: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор
Издавач: ELSEVIER
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 37 str. 157-163
DOI: 10.1016/j.jff.2017.07.052
WoS-ID: 000412863400016
Scopus-ID: 2-s2.0-85026408528
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498533
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/80
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/513
Пројекат: Нови производи цереалија и псеудоцереалија из органске производње
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

15
SCOPUSTM
12
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.