Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Analysis of betaine levels in cereals, pseudocereals and their products
Naziv: Analysis of betaine levels in cereals, pseudocereals and their products
Ostali nazivi: -
Autori: Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Ilić, Nebojša  ; Lončar, Eva ; Pezo, Lato  ; Mandić, Anamarija  ; Bodroža-Solarov, Marija  
Godina: 2017
Publikacija: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Pretraži identifikator
Izdavač: ELSEVIER
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 37 str. 157-163
DOI: 10.1016/j.jff.2017.07.052
WoS-ID: 000412863400016
Scopus-ID: 2-s2.0-85026408528
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498533
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/80
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/513
Projekat: Нови производи цереалија и псеудоцереалија из органске производње
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

15
SCOPUSTM
12
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.