Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Analysis of betaine levels in cereals, pseudocereals and their products | Остали називи: | - | Аутори: | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Journal of Functional Foods | ISSN: | 1756-4646![]() ![]() |
Издавач: | ELSEVIER | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 37 str. 157-163 | DOI: | 10.1016/j.jff.2017.07.052 | WoS-ID: | 000412863400016 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85026408528 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498533 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/80 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/513 |
Пројекат: | Нови производи цереалија и псеудоцереалија из органске производње | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.