Резултати

еНаука >  Резултати >  Pre-mortem uslovi i kvalitet mesa svinja
Назив: Pre-mortem uslovi i kvalitet mesa svinja
Остали називи: Pre-mortem conditions and pork quality
Аутори: Čobanović, Nikola Đ.  
Ментор: Karabasil, Neđeljko  ; Parunović, Nenad  
Остала ауторства: Teodorović, Vlado ; Vasilev, Dragan  ; Dimitrijević, Mirjana  
Година: 2018
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 50763535
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=6408
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=50763535
http://nardus.mpn.gov.rs/123456789/10539
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:19107/bdef:Content/download
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/10539
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/501593
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/50
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца