Резултати
еНаука >
Резултати >
Utilization of ‘early green harvest’ and non-Saccharomyces cerevisiae yeasts as a combined approach to face climate change in winemaking

Назив: | Utilization of ‘early green harvest’ and non-Saccharomyces cerevisiae yeasts as a combined approach to face climate change in winemaking | Аутори: | Teslić, Nemanja ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | European Food Research and Technology | ISSN: | 1438-2377![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 244 br. 7 str. 1301-1311 | DOI: | 10.1007/s00217-018-3045-0 | WoS-ID: | 000435589500014 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85041588789 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510057 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.