Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of the β-glucan content in different barley genotypes
Назив: Comparison of the β-glucan content in different barley genotypes
Аутори: Đukić, Nevena  ; Marković, Stefan  ; Živančev, Dragan  ; Torbica, Aleksandra  ; Nazari, Simin Hagh
Остала ауторства: Jozinović, Antun; Budžaki, Sandra; Strelec, Ivica; Lončarić, Ante
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts, 10th International Congress “Flour–Bread ’19” and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno–Kruh ’19.” Osijek, Croatia, 11-14 June 2019
ISSN: 1848-2554
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 96-96
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510491
http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/wp-content/uploads/2019/09/Book-of-Abstracts_FB2019.pdf
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2185
URL: http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/wp-content/uploads/2019/09/Book-of-Abstracts_FB2019.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца