Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Struktura i funkcija proteina mleka modifikovanih u Majarovoj reakciji
Naziv: Struktura i funkcija proteina mleka modifikovanih u Majarovoj reakciji
Ostali nazivi: Structure and function of milk proteins modified in Maillard reaction
Autori: Peruško, Marija  
Mentor: Ćirković-Veličković, Tanja  
Ostala autorstva: Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ferjančić, Zorana  ; Radosavljević, Jelena  ; Stojanović, Marijana M.  
Godina: 2019
Publikacija: Универзитет у Београду
Izdavač: Универзитет у Београду, Хемијски факултет
Tip rezultata: Doktorska disertacija
VBS COBISS: 24283145
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17612
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4385
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/511300
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7689
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22883/bdef:Content/download
Projekat: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca