Results

eNauka >  Results >  Struktura i funkcija proteina mleka modifikovanih u Majarovoj reakciji
Title: Struktura i funkcija proteina mleka modifikovanih u Majarovoj reakciji
Other Titles: Structure and function of milk proteins modified in Maillard reaction
Authors: Peruško, Marija  
Supervisor: Ćirković-Veličković, Tanja  
Other contributors: Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ferjančić, Zorana  ; Radosavljević, Jelena  ; Stojanović, Marijana M.  
Issue Date: 2019
Publication: Универзитет у Београду
Publisher: Универзитет у Београду, Хемијски факултет
Type: Doctoral theses
VBS COBISS: 24283145
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17612
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4385
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/511300
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7689
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22883/bdef:Content/download
Project: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License