Резултати

еНаука >  Резултати >  Struktura i funkcija proteina mleka modifikovanih u Majarovoj reakciji
Назив: Struktura i funkcija proteina mleka modifikovanih u Majarovoj reakciji
Остали називи: Structure and function of milk proteins modified in Maillard reaction
Аутори: Peruško, Marija  
Ментор: Ćirković-Veličković, Tanja  
Остала ауторства: Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ferjančić, Zorana  ; Radosavljević, Jelena  ; Stojanović, Marijana M.  
Година: 2019
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Хемијски факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 24283145
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17612
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4385
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/511300
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7689
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22883/bdef:Content/download
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца