Резултати
еНаука >
Резултати >
Textural properties of convective, vacuum and freeze dried seedless black raisins
Назив: | Textural properties of convective, vacuum and freeze dried seedless black raisins | Аутори: | Vakula, Anita ; Šumić, Zdravko ; Daničić, Tatjana ; Jokanović, Marija ; Luković, Jadranka ; Božović, Predrag ; Tepić Horecki, Aleksandra | Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts, 4th International Conference on Food Chemistry and Technology (FCT-2018), November, 5-7, 2018, Berlin, Germanu | Издавач: | Berlin, Germany | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 52-52 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/513703 | URL: | https://foodchemconference.com/2018/home.php | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.