Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of drying in industrial conditions on the color characteristic of dry fermented sausages
Назив: | Influence of drying in industrial conditions on the color characteristic of dry fermented sausages | Аутори: | Škaljac, Snežana B. ; Jokanović, Marija R. ; Tomović, Vladimir M. ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V. ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana | Година: | 2018 | Публикација: | XII international Conference of Chemists, Technologists and Ecologists of the Republic of Srpska | Издавач: | Teslić | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 93-93 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/514874 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.