Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of drying in industrial conditions on the color characteristic of dry fermented sausages
Назив: Influence of drying in industrial conditions on the color characteristic of dry fermented sausages
Аутори: Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana
Година: 2018
Публикација: XII international Conference of Chemists, Technologists and Ecologists of the Republic of Srpska
Издавач: Teslić
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 93-93
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/514874
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.