Резултати
еНаука >
Резултати >
Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products
Назив: | Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products | Аутори: | Kanurić, Katarina ; Milanović, Maja ; Ranogajec, Marjan ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Hrnjez, Dajana ; Vukić, Vladimir | Година: | 2011 | Публикација: | Joint Events: 2nd CEFSER (Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risks) Workshop “Persistent organic pollutants in food and environment“, 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology, BIOXEN seminar “Novel approaches for environmen | Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80995-94-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 175-179 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/515745 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.