Резултати

еНаука >  Резултати >  Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products
Назив: Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products
Аутори: Kanurić, Katarina  ; Milanović, Maja  ; Ranogajec, Marjan  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Hrnjez, Dajana  ; Vukić, Vladimir  
Година: 2011
Публикација: Joint Events: 2nd CEFSER (Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risks) Workshop “Persistent organic pollutants in food and environment“, 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology, BIOXEN seminar “Novel approaches for environmen
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80995-94-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 175-179
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/515745
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.