Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products | Autori: | Kanurić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2011 | Publikacija: | Joint Events: 2nd CEFSER (Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risks) Workshop “Persistent organic pollutants in food and environment“, 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology, BIOXEN seminar “Novel approaches for environmen | Izdavač: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-80995-94-6![]() ![]() |
Kolacija: | str. 175-179 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/515745 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.