Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products
Naziv: Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products
Autori: Kanurić, Katarina  ; Milanović, Maja  ; Ranogajec, Marjan  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Hrnjez, Dajana  ; Vukić, Vladimir  
Godina: 2011
Publikacija: Joint Events: 2nd CEFSER (Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risks) Workshop “Persistent organic pollutants in food and environment“, 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology, BIOXEN seminar “Novel approaches for environmen
Izdavač: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-80995-94-6 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 175-179
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/515745
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.