Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of commertial and potential probiotics on the characteristics of soft goat cheeses
Назив: Effect of commertial and potential probiotics on the characteristics of soft goat cheeses
Аутори: Mirković, Nemanja  ; Paunović, Dušanka ; Petrović, Tanja  ; Petrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Obradović Dragojlo; Miočinović, Jelena B.  
Година: 2011
Публикација: Special Issue of the International Dairy Federation 1201 - - IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 24 br. 2 str. 108-111
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/516338
URL: https://www.fil-idf.org/Public/Download.php?media=39335
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.