Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of commertial and potential probiotics on the characteristics of soft goat cheeses
Назив: | Effect of commertial and potential probiotics on the characteristics of soft goat cheeses | Аутори: | Mirković, Nemanja ; Paunović, Dušanka ; Petrović, Tanja ; Petrušić, Milica ; Radulović, Zorica ; Obradović Dragojlo; Miočinović, Jelena B. | Година: | 2011 | Публикација: | Special Issue of the International Dairy Federation 1201 - - IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 24 br. 2 str. 108-111 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/516338 | URL: | https://www.fil-idf.org/Public/Download.php?media=39335 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.