Резултати
еНаука >
Резултати >
Content of biogenic amines at the end of drying and ripening of petrovska klobasa produced in traditional and industrial conditions from hot deboned and cold meat
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Content of biogenic amines at the end of drying and ripening of petrovska klobasa produced in traditional and industrial conditions from hot deboned and cold meat | Аутори: | Tasić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | IV International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry” | Издавач: | University of East Sarajevo; Faculty of Technology, Zvornik, Bosna i Hercegovina, Jahorina | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 224 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/517064 | URL: | http://www.kongres.tfzv.org/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.