Резултати

еНаука >  Резултати >  Content of biogenic amines at the end of drying and ripening of petrovska klobasa produced in traditional and industrial conditions from hot deboned and cold meat
Назив: Content of biogenic amines at the end of drying and ripening of petrovska klobasa produced in traditional and industrial conditions from hot deboned and cold meat
Аутори: Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Ljiljana Petrović; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija 
Година: 2015
Публикација: IV International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry”
Издавач: University of East Sarajevo; Faculty of Technology, Zvornik, Bosna i Hercegovina, Jahorina
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 224
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/517064
URL: http://www.kongres.tfzv.org/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.