Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical characterization and antioxidant potency of autochtothon variety Sila grape juice and wine from Fruška gora region
Назив: Chemical characterization and antioxidant potency of autochtothon variety Sila grape juice and wine from Fruška gora region
Аутори: Majkić, Tatjana M.  ; Pintać, Diandra Đ.  ; Lesjak, Marija M.  ; TOROVIĆ, LjILjA  ; Svirčev (Jovin), Emilija Đ.  ; Mimica Dukić, Neda ; Beara, Ivana N.  
Година: 2016
Публикација: III International Congress Food technology, quality and safety
Издавач: University of Novi Sad - Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-049-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 112-112
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/519956
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.