Резултати

еНаука >  Резултати >  Improvement of functional quality of chocolates by enrichment with microencapsulated bioactive compounds from traditional medicinal plants
Назив: Improvement of functional quality of chocolates by enrichment with microencapsulated bioactive compounds from traditional medicinal plants
Аутори: A. Belscak-Cvitanovic; D. Komes; A. Vojvodić; A. Busic; Đorđević, Verica  ; Bugarski, Branko  
Година: 2014
Публикација: 7th Central European Congress on Food – CEFood
Издавач: Consulting and Training Center KEY, Makedonija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-05-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 201-201
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/521747
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.