Резултати
еНаука >
Резултати >
Improvement of functional quality of chocolates by enrichment with microencapsulated bioactive compounds from traditional medicinal plants
Назив: | Improvement of functional quality of chocolates by enrichment with microencapsulated bioactive compounds from traditional medicinal plants | Аутори: | A. Belscak-Cvitanovic; D. Komes; A. Vojvodić; A. Busic; Đorđević, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 7th Central European Congress on Food – CEFood | Издавач: | Consulting and Training Center KEY, Makedonija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-4565-05-5![]() ![]() |
Колација: | str. 201-201 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/521747 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.