Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheology of buffalo milk rennet coagulation and gels affected by coagulation temperature, CaCl2, pH and milk heat treatment
Назив: Rheology of buffalo milk rennet coagulation and gels affected by coagulation temperature, CaCl2, pH and milk heat treatment
Аутори: Radovanović, Mira  ; Hovjecki, Marina  ; Radulović, Ana  ; Rac, Vladislav  ; Miočinović, Jelena  ; Jovanović, Rade  ; Pudja, Predrag 
Година: 2021
Публикација: International Dairy Journal
ISSN: 0958-6946 International Dairy Journal Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 121 str. 105122-105122
DOI: 10.1016/j.idairyj.2021.105122
WoS-ID: 000709469600025
Scopus-ID: 2-s2.0-85108103048
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5874
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522470
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5874
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0958694621001503
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

7
SCOPUSTM
2
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.