| Назив: | Rheology of buffalo milk rennet coagulation and gels affected by coagulation temperature, CaCl2, pH and milk heat treatment |
Аутори: | Radovanović, Mira ; Hovjecki, Marina ; Radulović, Ana ; Rac, Vladislav ; Miočinović, Jelena ; Jovanović, Rade ; Pudja, Predrag  |
Година: | 2021 |
Публикација: | International Dairy Journal |
ISSN: | 0958-6946 International Dairy Journal Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier Ltd |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 121 str. 105122-105122 |
DOI: | 10.1016/j.idairyj.2021.105122 |
WoS-ID: | 000709469600025 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85108103048 |
URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5874 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522470 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5874 |
URL: | https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0958694621001503 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116) |
М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |