Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity Uticaj termičkih tretmana prerade na sadržaj masnih kiselina sojinog zrna i aktivnost lipoksigenaze |
Аутори: | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Journal of Agricultural Sciences, Belgrade | ISSN: | 1450-8109![]() ![]() |
Издавач: | Beograd : Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 55 br. 1 str. 55-64 | DOI: | 10.2298/JAS1001055Z | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/354 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1360 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/198207244#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522851 |
Пројекат: | Identifikacija genotipova kukuruza i soje za proizvodnju hrane i biogorivo (RS-20114) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.