Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity
Назив: Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity
Uticaj termičkih tretmana prerade na sadržaj masnih kiselina sojinog zrna i aktivnost lipoksigenaze
Аутори: Žilić, Slađana  ; Šobajić, Slađana  ; Mladenović-Drinić, Snežana D.  ; Kresović, Branka J.  ; Vasić, Marko G.
Година: 2010
Публикација: Journal of Agricultural Sciences, Belgrade
ISSN: 1450-8109 Journal of Agricultural Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 55 br. 1 str. 55-64
DOI: 10.2298/JAS1001055Z
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/354
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1360
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/198207244#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522851
Пројекат: Identifikacija genotipova kukuruza i soje za proizvodnju hrane i biogorivo (RS-20114)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

5
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.