Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity
Naziv: | Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity Uticaj termičkih tretmana prerade na sadržaj masnih kiselina sojinog zrna i aktivnost lipoksigenaze |
Autori: | Žilić, Slađana ; Šobajić, Slađana ; Mladenović-Drinić, Snežana D. ; Kresović, Branka J. ; Vasić, Marko G. | Godina: | 2010 | Publikacija: | Journal of Agricultural Sciences, Belgrade | ISSN: | 1450-8109 Journal of Agricultural Sciences Pretraži identifikator | Izdavač: | Beograd : Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 55 br. 1 str. 55-64 | DOI: | 10.2298/JAS1001055Z | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/354 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1360 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/198207244#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522851 |
Projekat: | Identifikacija genotipova kukuruza i soje za proizvodnju hrane i biogorivo (RS-20114) | M-kategorija: | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.