Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity
Naziv: Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity
Uticaj termičkih tretmana prerade na sadržaj masnih kiselina sojinog zrna i aktivnost lipoksigenaze
Autori: Žilić, Slađana  ; Šobajić, Slađana  ; Mladenović-Drinić, Snežana D.  ; Kresović, Branka J.  ; Vasić, Marko G.
Godina: 2010
Publikacija: Journal of Agricultural Sciences, Belgrade
ISSN: 1450-8109 Journal of Agricultural Sciences Pretraži identifikator
Izdavač: Beograd : Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 55 br. 1 str. 55-64
DOI: 10.2298/JAS1001055Z
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/354
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1360
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/198207244#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522851
Projekat: Identifikacija genotipova kukuruza i soje za proizvodnju hrane i biogorivo (RS-20114)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

5
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.