Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparision of Methods Employed toEvaluate Antioxidant Capabilities and Free Radical Content in g-irradiated Dried Foods
Назив: | Comparision of Methods Employed toEvaluate Antioxidant Capabilities and Free Radical Content in g-irradiated Dried Foods | Аутори: | Pavlović, Mirjana ; Novaković, Miroslav ; D. Sužnjević; Gorjanović, Stanislava ; Mitić-Ćulafić, Dragana ; Beljanski, Miloš ; Jasna Gvozdenović | Година: | 2011 | Публикација: | Second International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies- INOPTEP 2011 and XXIII National Conference Processsing and Energy in Agriculture- PTEP | Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-209-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 98-98 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/523063 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.