Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparision of Methods Employed toEvaluate Antioxidant Capabilities and Free Radical Content in g-irradiated Dried Foods
Назив: Comparision of Methods Employed toEvaluate Antioxidant Capabilities and Free Radical Content in g-irradiated Dried Foods
Аутори: Pavlović, Mirjana  ; Novaković, Miroslav  ; D. Sužnjević; Gorjanović, Stanislava  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Beljanski, Miloš  ; Jasna Gvozdenović
Година: 2011
Публикација: Second International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies- INOPTEP 2011 and XXIII National Conference Processsing and Energy in Agriculture- PTEP
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-209-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 98-98
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/523063
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.