Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of ginger essential oil on microbiological quality of cooked pork sausages
Назив: Effect of ginger essential oil on microbiological quality of cooked pork sausages
Аутори: Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  
Година: 2019
Публикација: Book of Abstacts, 13 th Symposium [with international participation] "Novel Technologies and Economic Development" Leskovac, October, 18-19, 2019
Издавач: Leskovac : Faculty of Technology, Leskovac
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-35-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 42-42
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/523826
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.