Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of high-intensity ultrasound probe on the functionality of egg white proteins
Назив: Impact of high-intensity ultrasound probe on the functionality of egg white proteins
Аутори: Dojčinović, Marina  ; A. Stefanović  ; J. Jovanović  ; S. Lević  ; M. Žuža  ; V. Nedović  ; Z. Knežević-Jugović  
Година: 2014
Публикација: Journal of Hygienic Engineering and Design
ISSN: 1857-8489 Претражи идентификатор
Издавач: Skopje, Macedonia : Consulting and Training Center - KEY
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 6 str. 215-224
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6249
http://www.jhed.mk/filemanager/JHED%20Vol%206/03.%20FPP/11.%20Zorica%20Kne%C5%BEevi%C4%87-Jugovi%C4%87.pdf
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/525377
URL: http://www.jhed.mk/filemanager/JHED%20Vol%206/03.%20FPP/11.%20Zorica%20Kne%C5%BEevi%C4%87-Jugovi%C4%87.pdf
Пројекат: EUREKA project / ENZEGG E!6750 - Development of enzyme processes for production of egg white protein hydrolysates
Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.