Резултати

еНаука >  Резултати >  Zinc and magnesium in different types of meat and meat products from the Serbian market
Назив: Zinc and magnesium in different types of meat and meat products from the Serbian market
Аутори: Đinović-Stojanović, Jasna  ; Nikolić, Dragica  ; Vranić, Danijela  ; Babić, Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Pezo, Lato  ; Janković, Saša  
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 str. 50-54
DOI: 10.1016/j.jfca.2017.02.009
WoS-ID: 000402347100008
Scopus-ID: 2-s2.0-85014191938
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/543
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/525888
Пројекат: Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту
Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

27
SCOPUSTM
20
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.