Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Zinc and magnesium in different types of meat and meat products from the Serbian market
Naziv: | Zinc and magnesium in different types of meat and meat products from the Serbian market | Autori: | Đinović-Stojanović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2017 | Publikacija: | Journal of Food Composition and Analysis | ISSN: | 0889-1575![]() ![]() |
Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 59 str. 50-54 | DOI: | 10.1016/j.jfca.2017.02.009 | WoS-ID: | 000402347100008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85014191938 | URI: | https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/543 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/525888 |
Projekat: | Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње |
Izvor metapodataka: | Migracija | M-kategorija: | 21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.