Резултати

еНаука >  Резултати >  THE FATTY ACIDS AND ACYLGLYCEROLS CONTENT AND COMPOSITION OF CHICKPEA FLOUR
Назив: THE FATTY ACIDS AND ACYLGLYCEROLS CONTENT AND COMPOSITION OF CHICKPEA FLOUR
Аутори: Nikolić, Nada  ; J. Stojanović; Todorović, Zoran  ; Cakić, Suzana  ; Stojanović, Gordana  
Година: 2012
Публикација: Proceedings- 6th Central European Congress of Food, CEFood2012
Издавач: Poljoprivredni fakultet, Zemun i Institut za prehrambene tehnologije Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 502-506
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/525889
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.