Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulations of wild garlic (Allium ursinum L.) extract using spray congealing technology
Назив: Encapsulations of wild garlic (Allium ursinum L.) extract using spray congealing technology
Аутори: Stupar, Alena  ; Šarić, Ljubiša  ; Bertoni, Serena; Protti, Michele; Albertini, Beatrice; Mercolini, Laura; Passerini, Nadia
Година: 2019
Публикација: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 119 str. 941-950
DOI: 10.1016/j.foodres.2018.10.081
WoS-ID: 000464088700099
Scopus-ID: 2-s2.0-85055744702
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/525893
Пројекат: Erasmus Mundus SUNBEAM (Structured University mobility between Balkans and Europe for the Adriatic-Ionian macro region, Italy) project, Action 2-Strand 1 [2014-8047/001-001]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

33
SCOPUSTM
19
OpenCitations
24
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.