Резултати
еНаука >
Резултати >
Encapsulations of wild garlic (Allium ursinum L.) extract using spray congealing technology
Назив: | Encapsulations of wild garlic (Allium ursinum L.) extract using spray congealing technology | Аутори: | Stupar, Alena ; Šarić, Ljubiša ; Bertoni, Serena; Protti, Michele; Albertini, Beatrice; Mercolini, Laura; Passerini, Nadia | Година: | 2019 | Публикација: | FOOD RESEARCH INTERNATIONAL | ISSN: | 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 119 str. 941-950 | DOI: | 10.1016/j.foodres.2018.10.081 | WoS-ID: | 000464088700099 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85055744702 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/525893 | Пројекат: | Erasmus Mundus SUNBEAM (Structured University mobility between Balkans and Europe for the Adriatic-Ionian macro region, Italy) project, Action 2-Strand 1 [2014-8047/001-001] | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
33
SCOPUSTM
SCOPUSTM
19
OpenCitations
OpenCitations
24
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.