Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of temperature on stability of individual anthocyanins in sugar-low strawberry jam
Назив: Effect of temperature on stability of individual anthocyanins in sugar-low strawberry jam
Аутори: Nikolić, Milena D. ; A.leksandra Pavlović  ; Milan Mitić  ; S. Mitić; Snežana Tošić  ; Pecev Marinković, Emilija T.  ; A. Miletić
Година: 2018
Публикација: 14th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 1035-1038
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/527111
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.