Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical variability of inedible fruit parts in pepper varieties (Capsicum annuum L.)
Назив: Chemical variability of inedible fruit parts in pepper varieties (Capsicum annuum L.)
Аутори: Krstić, Borivoj; Tepić, Aleksandra  ; Nikolić, Nataša  ; Gvozdenović, Đuro; Tomičić, Marina  
Година: 2013
Публикација: Bulgarian Journal of Agricultural Science
ISSN: 1310-0351 Bulgarian Journal of Agricultural Science Претражи идентификатор
Издавач: Sofia: Agricultural Academy
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 19 br. 3 str. 490-496
Scopus-ID: 2-s2.0-84893795769
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=85602&source=eNauka&language=en
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8078
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/527690
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1280
URL: https://www.agrojournal.org/19/03-16.pdf
Пројекат: Stvaranje sorata i hibrida povrća za gajenje na otvorenom polju i u zaštićenom prostoru (RS-31030)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.