Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical variability of inedible fruit parts in pepper varieties (Capsicum annuum L.)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Chemical variability of inedible fruit parts in pepper varieties (Capsicum annuum L.) | Аутори: | Krstić, Borivoj; Tepić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Bulgarian Journal of Agricultural Science | ISSN: | 1310-0351![]() ![]() |
Издавач: | Sofia: Agricultural Academy | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 19 br. 3 str. 490-496 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84893795769 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=85602&source=eNauka&language=en https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8078 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/527690 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1280 |
URL: | https://www.agrojournal.org/19/03-16.pdf | Пројекат: | Stvaranje sorata i hibrida povrća za gajenje na otvorenom polju i u zaštićenom prostoru (RS-31030) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.