Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of polyphenols extraction from dried chokeberry using maceration as traditional technique

Назив: | Optimization of polyphenols extraction from dried chokeberry using maceration as traditional technique | Аутори: | Ćujić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 194 str. 135-142 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2015.08.008 | WoS-ID: | 000364248900018 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84939451491 | PMID: | 26471536 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2582 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/527762 |
Пројекат: | Tradicionalni i novi proizvodi od plodova gajenih i samoniklih vrsta voćaka i vinove loze i nus-produkata u preradi, sa posebnim osvrtom na autohtone sorte: hemijska karakterizacija i biološki profil (RS-46013) | М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |

SCOPUSTM

PubMed CentralTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.