Резултати

еНаука >  Резултати >  Dietary allicin (diallyl-thiosulfinate) influence on chicken meat quality, cholesterol concentration, lipid oxidation and blood lipid profile
Назив: Dietary allicin (diallyl-thiosulfinate) influence on chicken meat quality, cholesterol concentration, lipid oxidation and blood lipid profile
Аутори: Nikola Puvača  ; Ljiljana Kostadinović ; Sanja Popović  ; Tatjana Tasić  ; Predrag Ikonić  ; Olivera Đuragić  ; Ivana Čabarkapa  ; Dragana Ljubojević  ; Radivoj Prodanović  ; Jelena Bošković  
Година: 2018
Публикација: Abstracts book, XVIII International congress Feed technology [and]IV International congress 'Food technology, quality and safety', Novi Sad
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad (Serbia)
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-055-1 Претражи идентификатор
Колација: vol. 18 str. 88-96
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/167
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/528897
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.