Резултати
еНаука >
Резултати >
Dietary allicin (diallyl-thiosulfinate) influence on chicken meat quality, cholesterol concentration, lipid oxidation and blood lipid profile
Назив: | Dietary allicin (diallyl-thiosulfinate) influence on chicken meat quality, cholesterol concentration, lipid oxidation and blood lipid profile | Аутори: | Nikola Puvača ; Ljiljana Kostadinović ; Sanja Popović ; Tatjana Tasić ; Predrag Ikonić ; Olivera Đuragić ; Ivana Čabarkapa ; Dragana Ljubojević ; Radivoj Prodanović ; Jelena Bošković | Година: | 2018 | Публикација: | Abstracts book, XVIII International congress Feed technology [and]IV International congress 'Food technology, quality and safety', Novi Sad | Издавач: | Institute of Food Technology, Novi Sad (Serbia) | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-055-1 Претражи идентификатор | Колација: | vol. 18 str. 88-96 | URI: | https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/167 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/528897 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.