Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of honey and whey protein concentrate addition on textural and sensory properties of probiotic yoghurt
Назив: Effects of honey and whey protein concentrate addition on textural and sensory properties of probiotic yoghurt
Аутори: Stijepić, Milka; Milanović, Spasenija ; Đurđević-Milošević, Dragica; Đurić, Mirjana  ; Glušac, Jovana; Kanurić-Duraković, Katarina  ; Vukić, Vladimir  
Година: 2012
Публикација: Milchwissenschaft - Milk Science International
ISSN: 0026-3788 Milchwissenschaf / Milk Science International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 br. 3 str. 277-280
WoS-ID: 000306160300013
Scopus-ID: 2-s2.0-84863791186
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/16112
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529027
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

5
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.