Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of honey and whey protein concentrate addition on textural and sensory properties of probiotic yoghurt
| Назив: | Effects of honey and whey protein concentrate addition on textural and sensory properties of probiotic yoghurt | Аутори: | Stijepić, Milka; Milanović, Spasenija |
Година: | 2012 | Публикација: | Milchwissenschaft - Milk Science International | ISSN: | 0026-3788 Milchwissenschaf / Milk Science International Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 67 br. 3 str. 277-280 | WoS-ID: | 000306160300013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84863791186 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/16112 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529027 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
5
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.