Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough
Назив: Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough
Аутори: Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Nikolić, Ivana  ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica  
Година: 2019
Публикација: Food Science and Technology International
ISSN: 1082-0132 Food Science and Technology International Претражи идентификатор
Издавач: SAGE Publications
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 25 br. 2 str. 130-140
DOI: 10.1177/1082013218802027
WoS-ID: 000461708700005
Scopus-ID: 2-s2.0-85059521663
PMID 25
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529389
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/481
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

11
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
6
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.