Назив: | Silencing of ascorbate oxidase results in reduced growth, altered ascorbic acid levels and ripening pattern in melon fruit |
Аутори: | Chatzopoulou, Fani; Sanmartin, Maite; Mellidou, Ifigeneia; Pateraki, Irini; Koukounaras, Athanasios; Tanou, Georgia; Kalamaki, Mary S.; Veljović-Jovanović, Sonja ; Cvetić-Antić, Tijana ; Kostas, Stefanos;
|
Година: | 2020 |
Публикација: | Plant Physiology and Biochemistry |
ISSN: | 0981-9428 Plant Physiology and Biochemistry Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier France-Editions Scientifiques Medicales Elsevier, Issy-Les-Moulineaux |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 156 str. 291-303 |
DOI: | 10.1016/j.plaphy.2020.08.040 |
WoS-ID: | 000582643100029 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85091594148 |
PMID: | 32987259 |
URI: | http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1327 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532414 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/4393 |
Пројекат: | European Social Fund & Greek National Resources-EPEAEK [IIPYTHAGORAS/319, Synergasia-GR-NUTRITOM/11Syn_3_480] |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |