Резултати

еНаука >  Резултати >  Toxin producing Bacillus cereus persist in ready-to-reheat spaghetti Bolognese mainly in vegetative state
Назив: Toxin producing Bacillus cereus persist in ready-to-reheat spaghetti Bolognese mainly in vegetative state
Аутори: Rajković, Andreja  ; Kljajić, Milica; Šmigić, Nada  ; Devlieghere, Frank; Uyttendaele, Mieke
Година: 2013
Публикација: International Journal of Food Microbiology
ISSN: 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 167 br. 2 str. 236-243
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2013.09.001
WoS-ID: 000327109500017
Scopus-ID: 2-s2.0-84885722746
PMID: 24129156
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3133
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532682
Пројекат: Research Foundation Flanders (FWO)FWO
Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

18
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
14
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.