Резултати

еНаука >  Резултати >  Proximate composition and textural properties of cooked sausages formulated from mechanically deboned chicken meat with addition of chicken offal
Назив: Proximate composition and textural properties of cooked sausages formulated from mechanically deboned chicken meat with addition of chicken offal
Аутори: Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Jović M.; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  
Година: 2014
Публикација: International Journal of Biological, Veterinary, Agricultural and Food Engineering
Издавач: World Academy of Science, Engineering and Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 5 str. 412-415
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532935
URL: http://waset.org/publications/9998088/proximate-composition-and-textural-properties-of-cooked-sausages-formulated-from-mechanically-deboned-chicken-meat-with-addition-of-chicken-offal-
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.