Резултати
еНаука >
Резултати >
Proximate composition and textural properties of cooked sausages formulated from mechanically deboned chicken meat with addition of chicken offal

Назив: | Proximate composition and textural properties of cooked sausages formulated from mechanically deboned chicken meat with addition of chicken offal | Аутори: | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | International Journal of Biological, Veterinary, Agricultural and Food Engineering | Издавач: | World Academy of Science, Engineering and Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 br. 5 str. 412-415 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532935 | URL: | http://waset.org/publications/9998088/proximate-composition-and-textural-properties-of-cooked-sausages-formulated-from-mechanically-deboned-chicken-meat-with-addition-of-chicken-offal- | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.