Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of SE and PIC method-produced low energy nanoemulsions with red raspberry seed oil – structural, rheological and antioxidant investigations
Назив: Comparison of SE and PIC method-produced low energy nanoemulsions with red raspberry seed oil – structural, rheological and antioxidant investigations
Аутори: Gledović, Ana  ; Janošević Ležaić, Aleksandra M.  ; KRSTONOŠIĆ, VELjKO S.  ; Nebojša Cekić  ; Danica Bajuk Bogdanović; Đoković, Jelena B.  ; Savić, Snežana D.  
Година: 2019
Публикација: 10th International Congress Nanotechnology in Biology & Medicine
Издавач: Graz
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/533004
URL: http://www.bionanomed.at/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена: Publikacija nije dostupna uredniku u elektronskoj ili papirnoj verziji
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.