Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of SE and PIC method-produced low energy nanoemulsions with red raspberry seed oil – structural, rheological and antioxidant investigations
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Comparison of SE and PIC method-produced low energy nanoemulsions with red raspberry seed oil – structural, rheological and antioxidant investigations | Аутори: | Gledović, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 10th International Congress Nanotechnology in Biology & Medicine | Издавач: | Graz | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/533004 | URL: | http://www.bionanomed.at/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена: | Publikacija nije dostupna uredniku u elektronskoj ili papirnoj verziji | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.