Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of SE and PIC method-produced low energy nanoemulsions with red raspberry seed oil – structural, rheological and antioxidant investigations
Назив: | Comparison of SE and PIC method-produced low energy nanoemulsions with red raspberry seed oil – structural, rheological and antioxidant investigations | Аутори: | Gledović, Ana ; Janošević Ležaić, Aleksandra M. ; KRSTONOŠIĆ, VELjKO S. ; Nebojša Cekić ; Danica Bajuk Bogdanović; Đoković, Jelena B. ; Savić, Snežana D. | Година: | 2019 | Публикација: | 10th International Congress Nanotechnology in Biology & Medicine | Издавач: | Graz | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/533004 | URL: | http://www.bionanomed.at/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена: | Publikacija nije dostupna uredniku u elektronskoj ili papirnoj verziji | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.