Rezultati
Naziv: | Melt Dispersion Technique for Encapsulation | Autori: | Đorđević, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2015 | Publikacija: | Handbook of Encapsulation and Controlled Release | Izdavač: | CRC Press | Tip rezultata: | Poglavlje u monografiji | ISBN: | 978-1-4822-3232-5![]() ![]() |
Kolacija: | str. 469-493 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6181 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/534028 |
Projekat: | Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије |
Izvor metapodataka: | Migracija | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.