Резултати

еНаука >  Резултати >  THE INFLUENCE OF WATER HYGIENE IN DAIRY INDUSTRY ON MICROBIOLOGICAL QUALITY OF BUTTER
Назив: THE INFLUENCE OF WATER HYGIENE IN DAIRY INDUSTRY ON MICROBIOLOGICAL QUALITY OF BUTTER
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Škrinjar, Marija ; N. Memiši
Година: 2014
Публикација: II International Congress “Food Technology, Quality and Safety” - Proceedings
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Novi Sad, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 241-246
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/535918
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.