Резултати
еНаука >
Резултати >
THE INFLUENCE OF WATER HYGIENE IN DAIRY INDUSTRY ON MICROBIOLOGICAL QUALITY OF BUTTER
Назив: | THE INFLUENCE OF WATER HYGIENE IN DAIRY INDUSTRY ON MICROBIOLOGICAL QUALITY OF BUTTER | Аутори: | Vesković-Moračanin, Slavica ; Škrinjar, Marija ; N. Memiši | Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress “Food Technology, Quality and Safety” - Proceedings | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Novi Sad, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 241-246 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/535918 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.