Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Physico-chemical characterization of protein stabilized oil-in-water emulsions | Аутори: | Krstonošić, Veljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Colloids and Surfaces. A: Physicochemical and Engineering Aspects | ISSN: | 0927-7757![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 602 br. 125045 str. 1-11 | DOI: | 10.1016/j.colsurfa.2020.125045 | WoS-ID: | 000562670300004 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85085736477 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=133380&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/536833 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.