Резултати

еНаука >  Резултати >  Extraction kinetic of resveratrol and total phenolic compounds during vinification of grape varieties Merlot and Smederevka
Назив: Extraction kinetic of resveratrol and total phenolic compounds during vinification of grape varieties Merlot and Smederevka
Аутори: Petrović, Aleksandar V.  ; Lisov, Nikolina M.  ; Madžgalj Valerija; Čakar, Uroš D.  ; Despotović Saša  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č.  
Година: 2018
Публикација: 9th Central European Congress on Food (CEFood)
Издавач: CEFood, Sibiu, Romania
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-606-12-1546-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 72-72
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/539230
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.