Резултати
еНаука >
Резултати >
Extraction kinetic of resveratrol and total phenolic compounds during vinification of grape varieties Merlot and Smederevka
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Extraction kinetic of resveratrol and total phenolic compounds during vinification of grape varieties Merlot and Smederevka | Аутори: | Petrović, Aleksandar V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | 9th Central European Congress on Food (CEFood) | Издавач: | CEFood, Sibiu, Romania | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-606-12-1546-1![]() ![]() |
Колација: | str. 72-72 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/539230 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.