Резултати

еНаука >  Резултати >  Sugar beet pulp as ingredient in value added bread from whole grain wheat flour
Назив: Sugar beet pulp as ingredient in value added bread from whole grain wheat flour
Аутори: Torbica, Aleksandra  ; Janić Hajnal, Elizabet  ; Belović, Miona  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago
Година: 2017
Публикација: Book of Abstracts, 10th International Scientific and Professional Conference „With Food to Health“, 12-13.10.2017., Osijek, Croatia
ISSN: 2232-9536 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek : Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology
Tuzla : University of Tuzla, Faculty of Pharmacy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-49-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 142-142
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/539325
URL: http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2017/05/HDZ-2017-KNJIGA-SAZETAKA-final-za-web.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.