Резултати
еНаука >
Резултати >
Sugar beet pulp as ingredient in value added bread from whole grain wheat flour
Назив: | Sugar beet pulp as ingredient in value added bread from whole grain wheat flour | Аутори: | Torbica, Aleksandra ; Janić Hajnal, Elizabet ; Belović, Miona ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago | Година: | 2017 | Публикација: | Book of Abstracts, 10th International Scientific and Professional Conference „With Food to Health“, 12-13.10.2017., Osijek, Croatia | ISSN: | 2232-9536 Претражи идентификатор | Издавач: | Osijek : Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Tuzla : University of Tuzla, Faculty of Pharmacy |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-49-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 142-142 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/539325 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2017/05/HDZ-2017-KNJIGA-SAZETAKA-final-za-web.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.