Резултати

еНаука >  Резултати >  Lactic acid bacteria microbiota of the Petrovac sausage produced with the addition of starter culture bacteria Staphylococcus xylosus
Назив: Lactic acid bacteria microbiota of the Petrovac sausage produced with the addition of starter culture bacteria Staphylococcus xylosus
Аутори: Danilović, Bojana R.  ; Džinić, Natalija R. ; Milićević, Bojana M. ; Savić, Dragiša S.  
Година: 2017
Публикација: Proceedings of the International Journal of Arts & Sciences, CD-ROM
ISSN: 1943-6114 Претражи идентификатор
Издавач: UniversityPublications.net, Pariz, Francuska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 10 br. 2
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541319
URL: http://www.universitypublications.net/proceedings/1002/html/P7RS92.xml
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.