Резултати
еНаука >
Резултати >
Lactic acid bacteria microbiota of the Petrovac sausage produced with the addition of starter culture bacteria Staphylococcus xylosus
Назив: | Lactic acid bacteria microbiota of the Petrovac sausage produced with the addition of starter culture bacteria Staphylococcus xylosus | Аутори: | Danilović, Bojana R. ; Džinić, Natalija R. ; Milićević, Bojana M. ; Savić, Dragiša S. | Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings of the International Journal of Arts & Sciences, CD-ROM | ISSN: | 1943-6114 Претражи идентификатор | Издавач: | UniversityPublications.net, Pariz, Francuska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 10 br. 2 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541319 | URL: | http://www.universitypublications.net/proceedings/1002/html/P7RS92.xml | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.