Резултати
еНаука >
Резултати >
Presence of selected microorganisms on meat contact surfaces in the meat cutting facility
Назив: | Presence of selected microorganisms on meat contact surfaces in the meat cutting facility | Аутори: | Ivanović, Jelena ; Đurić, Jelena ; Marković, Radmila ; Marija Dokmanović; Bošković, Marija ; Nina Dimovska; Milan Baltić | Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857-8489 Претражи идентификатор | Издавач: | Macedonian EHEDG Regional Section | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 str. 18-23 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/542598 | URL: | http://www.jhed.mk/categories/view/461/457 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.