Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of Camembert-type cheese ripening produced from milk in which complex between casein and whey protein is formed
Назив: Characteristics of Camembert-type cheese ripening produced from milk in which complex between casein and whey protein is formed
Karakteristike zrenja sira tipa Kamambera proizvedenog od mleka kod koga je obrazovan kompleks između kazeina i serum proteina
Аутори: Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana  ; Denin, Jelena D.
Година: 2001
Публикација: Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
ISSN: 1450-8109 Journal of Agricultural Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 46 br. 1 str. 57-69
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544340
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/295
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца