Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Encapsulated Probiotic Starter Culture on Rheological and Structural Properties of Natural Hydrogel Carriers Affected by Fermentation and Gastrointestinal Conditions
Назив: Effect of Encapsulated Probiotic Starter Culture on Rheological and Structural Properties of Natural Hydrogel Carriers Affected by Fermentation and Gastrointestinal Conditions
Аутори: Obradović, Nataša  ; Pajić-Lijaković, Ivana  ; Krunić, Tanja  ; Belović, Miona  ; Rakin, Marica  ; Bugarski, Branko  
Година: 2020
Публикација: Food Biophysics
ISSN: 1557-1858 Food Biophysics Претражи идентификатор
Издавач: Springer, New York
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 1 str. 18-31
DOI: 10.1007/s11483-019-09598-8
WoS-ID: 000519639300003
Scopus-ID: 2-s2.0-85069499160
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544769
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4463
Пројекат: Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004)
Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
4
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.