Резултати

еНаука >  Резултати >  Production of Antioxidant Egg White Hydrolysates in a Continuous Stirred Tank Enzyme Reactor Coupled with Membrane Separation Unit
Назив: Production of Antioxidant Egg White Hydrolysates in a Continuous Stirred Tank Enzyme Reactor Coupled with Membrane Separation Unit
Аутори: Jakovetić, Sonja  ; Luković, Nevena  ; Jugović, Branimir  ; Gvozdenović, Milica  ; Grbavčić, Sanja ; Jovanović, Jelena  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2015
Публикација: Food and Bioprocess Technology
ISSN: 1935-5130 Food and Bioprocess Technology Претражи идентификатор
Издавач: Springer, New York
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 2 str. 287-300
DOI: 10.1007/s11947-014-1402-y
WoS-ID: 000348130900004
Scopus-ID: 2-s2.0-84926624412
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3008
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544790
https://dais.sanu.ac.rs/123456789/3528
Пројекат: E!6750
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

15
SCOPUSTM
12
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.